جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

شبکه های اجتماعی

شاید این مطالب برایتان مفید باشد

مطالب پیشنهادی از سراسر وب

نان تخم‌مرغى ( نان چم چمو ) قشم – غذای سنتی قشم

نان چم چمو

نان چم چمو یکی از نان ها ی معرو ف قشم است که قدمت بسیار زیادی دارد . نان چم چمو یکی از غذا ها

نان چم چمو یکی از نان ها ی معرو ف قشم است که قدمت بسیار زیادی دارد .

نان چم چمو یکی از غذا ها ی سنتی قشم نیز به شمار می رود .

مواد لازم نان چم چمو: آب ـ آرد ـ روغن ـ تخم‌مرغ ـ شکر

روش تهیه: با مخلوط نمودن آب و آرد، خمیر نان را به صورت رقیق تهیه و سپس زرده و سفیده چند عدد تخم‌ مرغ و شکر را به آن اضافه مى‌نمایند.

مخلوط را آنقرد به هم مى‌زنند تا آماده شود.

حتما بخوانید
تالاب خورخوران بندر خمیر هرمزگان

ماهى‌ تابه را روى شعله گاز مى‌ گذارند و کمى روغن در آن مى‌ ریزند.

روغن که داغ شد با قاشق یا ملاقه یا پیاله یا استکان کمى از مخلوط آماده شده را در ماهى‌ تابه مى‌ ریزند این مخلوط به علت رقیق بودن در روغن پهن مى‌ شود، با قاشق آن را در روغن مى‌ گردانند تا سرخ و برشته شود.

همین‌ طور ادامه مى‌ دهند تا مخلوط تمام شود.

نان‌هاى تهیه شده معمولاً به صورت گرد است و حدود ۵۰ تا ۶۰ گرم وزن دارد.

حتما بخوانید
جیز بیز غذای محلی و سنتی تبریز - غذا خطه آذربایجان

اگر در خانواده بچه‌ هاى کوچک باشد چند تا از نان‌ ها را به شکل مربع، مستطیل، مثلث و حتى قایق و… درست مى‌ نمایند.

این نان با عسل، مربا، شیره شکر و دوشاب در صبحانه مصرف مى‌ شود، در شهر قشم بیشتر رواج دارد

در بقیه نقاط جزیره به خصوص درگهان و هلر هم از این نوع نان در منازل پخته مى‌شود.

 

 

یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *