جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

شبکه های اجتماعی

شاید این مطالب برایتان مفید باشد

مطالب پیشنهادی از سراسر وب

باسترماپلو غذای محلی اردبیل – غذای سنتی

باسترماپلو

باسترماپلو یکی دیگر از غذاهای محلی استان اردبیل میباشد باسترماپلو که اصالت آن به بادکوبه (باکو) باز می‌گردد. مواد ترکیبی آن هنگام سرو دیده نمی‌شود،

باسترماپلو یکی دیگر از غذاهای محلی استان اردبیل میباشد

باسترماپلو که اصالت آن به بادکوبه (باکو) باز می‌گردد.

مواد ترکیبی آن هنگام سرو دیده نمی‌شود، زیرا محتویات آن داخل خود غذا پنهان یا به اصطلاح مدفون می‌شود.

به همین دلیل به این غذای سنتی باسترما (مدفون‌ شده)، گفته می‌شود.

این غذا بومی شهرستان آستارا نیز تلقی می‌شود.

از نکات جالب دیگری که در مورد باسترماپلو می‌توان بیان کرد، نحوه‌ی سرو آن‌ است که جالب و منحصربه‌فرد به نظر می‌رسد.

آشپزهای استان اردبیل معمولا پس از طبخ این غذا آن‌ را درون قابلمه‌های کوچک و تک‌نفره سرو می‌کنند.

حتما بخوانید
نان تخم‌مرغى ( نان چم چمو ) قشم - غذای سنتی قشم

آن‌ها با استفاده از مرغ، رب ازگیل، گردو، برنج، زعفران، پیاز، کره، رب به، رب آلوچه و سیب‌زمینی به طبخ این غذای لذیذ و فوق‌العاده می‌پردازند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *