جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

شبکه های اجتماعی

شاید این مطالب برایتان مفید باشد

مطالب پیشنهادی از سراسر وب

غذای پوکورا بوشهری میان وعده ای پفکی و ترد خوشمزه

غذای پوکورا بوشهری خوشمزه معرفی غذای پوکورا بوشهری که یک میان وعده بسیار تند و خوشمزه است ،مهمانی های خانوادگی را جذاب تر می کند.

غذای پوکورا بوشهری خوشمزه

معرفی غذای پوکورا بوشهری که یک میان وعده بسیار تند و خوشمزه است ،مهمانی های خانوادگی را جذاب تر می کند.

این میان وعده را همراه با سس ماست و نعنا یا سس ترش و شیرین میل می کنند.

این غذا از ترکیب سبزیجات و آرد با ادویه های مختلف تهیه شده و در روغن سرخ می شود.

این میان وعده دارای بافتی پفکی و ترد بوده و بسیار تند می باشد.

البته تندی پوکورا بوشهری را می توانید با توجه به ذائقه افراد کم و زیاد کنید.

حتما بخوانید
نان تخم‌مرغى ( نان چم چمو ) قشم - غذای سنتی قشم

بهترین زمانی که پوکورا را سرو می کنند ،بلافاصله پس از سرخ کردن است.

اگر داخل پوکورا سیب زمینی و گل کلم بریزید انوقت غذای پاکورای سبزیجات هندی خواهد بود

پوکورا پای ثابت سفره های افطاری مردم بوشهر و سیستان میباشد.

همانطور که داخل مواد اولیه خواهیم گفت، این غذا با آرد نخود خام درست میشود.

برای درست کردن این آرد می تونید مقداری لپه را داخل یک تابه بدون روغن حرارت دهید تا رطوبت آن گرفته شود.

سپس با آسیاب پودر کرده و الک کنید. آرد نخود خام شما آماده است.

حتما بخوانید
تاریخچه ارگ بم

البته آرد نخود به شکل آماده نیز در بازار موجود است. اما ان را با آرد نخودچی اشتباه نگیرید.

در ادامه با ما همراه شوید تا طرز تهیه پوکورا بوشهری را به ساده ترین شکل ممکن یاد بگیرید.

مواد لازم برای غذای پوکورا بوشهری

آرد نخود خام ۱ پیمانه
تره خرد شده ۱/۲ پیمانه
نمک ۱ قاشق چایخوری
پودر چیلی ۱/۲ قاشق چایخوری
ادویه گرام ماسالا ۱/۲ قاشق چایخوری
بیکینگ پودر یا جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری
آب ۳/۴ پیمانه
روغن به مقدار لازم

 

حتما بخوانید
خوراکی های خیابانی و شبگردی در سی تیر

طرز تهیه غذای پوکورا بوشهری

۱- آرد و تمامی ادویه ها به غیر از بیکینگ پودر یا جوش شیرین را کاملا مخلوط کنید.

آب را کم کم اضافه کرده تا مایعی به غلظت ماست داشته باشید.

۲- سپس تره خرد شده را داخل مایع بریزید و کاملا هم بزنید تا یکدست شود.

اکنون باید این خمیر را حدود ۱۲ ساعت در دمای اتاق استراحت دهید تا به اصطلاح عمل آمده و برسد.

۳- پس از استراحت خمیر غذای پوکورا بوشهری ، ۵ دقیقه قبل از سرخ کردن بیکینگ پودر یا جوش شیرین را اضافه کرده و مخلوط کنید.

حتما بخوانید
شله زرد دسر معروف ایرانی

۴- روغن را داخل یک ظرف کوچک ریخته و بگذارید خوب داغ شود. سعی کنید یک ظرف متوسط انتخاب کنید

مواد باید داخل روغن شناور باشند. وقتی روغن داغ شد با یک ملاقه از مایع برداشته و داخل روغن داغ بریزید و سرخ کنید.

غذای پوکورا بوشهری سرخ شده را داخل یک ظرف روی یک دستمال قرار داده تا روغن اضافه آن خارج شود، سپس غذای پوکورا بوشهری با خیارشور، گوجه، سس دلخواه و نان باگت میل نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *