جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

شبکه های اجتماعی

شاید این مطالب برایتان مفید باشد

مطالب پیشنهادی از سراسر وب

کتاب رهایی از زندان ذهن اثر ماتیو مکی

کتاب رهایی از زندان ذهن اثر ماتیو مکی

امروز با کتاب رهایی از زندان ذهن که دارای نام دیگر “هر فکری را زیاد جدی نگیر”، در بر دارنده موضوع اندیشه، تفکر و آرامش ذهنی

امروز با کتاب رهایی از زندان ذهن که دارای نام دیگر “هر فکری را زیاد جدی نگیر”، در بر دارنده موضوع اندیشه، تفکر و آرامش ذهنی است در خدمت شما عزیزان میباشیم .
در این کتاب خواننده خواهد دانست وقتی از اعتقاد به افکارش دست برمی دارد، افکارش تسلیم می‌شوند، ذهن به آرامش رسیده و احساس امنیت می کند.
همچنین، در این کتاب خواننده یاد می گیرد که چگونه ذهنش را آرام کرده و به مشاهده آن بنشیند.
این کتاب دارای ۱۲۴ صفحه بوده و توسط ماتیو مکی و کاترین سوتکر نوشته شده است.

حتما بخوانید
سمفونی مردگان

نویسنده ماتیو مکی را بشناسیم!

دکتر ماتیو مک کی، استاد روانشناسی در موسسه رایت در برکلی، نویسنده بیش از ۳۰ کتاب روانشناسی حرفه ای و خودیاری است این کتب در مجموع بیش از ۳ میلیون نسخه به فروش رسیده است. وی بنیانگذار ناشر مستقل خودیاری، انتشارات New Harbinger است. وی به مدت بیست و پنج سال مدیر کلینیک خدمات روانشناسی هایت اشبری در سانفرانسیسکو بود. وی مدیر فعلی کلینیک CBT برکلی است.

چکیده ای از کتاب رهایی از زندان ذهن

شما در این کتاب، یاد می گیرید، از چشم اندازی دور به مشاهدۀ ذهن تان بنشینید.
در بخش اول کتاب یاد می گیرید چه طور افکارتان را بشناسید و آن ها را مشاهده کنید و چگونه فکرتان را تغییر دهید.

در بخش دوم کتاب، به نقش و تأثیر این افکار در زندگیتان پی می برید. وقتی فریب افکارتان را نمی خورید و آن ها را به دقت شناسایی می کنید و می دانید که عملکردشان چیست و قرار است چه کار کنید، موفق می شوید که نفوذ آنها را در زندگی تان کاهش دهید.

در بخش سوم کتاب به این موضوع می پردازیم که چه طور می توانید یک فکر را مشاهده کنید، بدون این که درگیر محتوای آن شوید. این کتاب، روش های نوین و خلاقانه ای در اختیار شما قرار می دهد تا در طول سفر روزانۀ ذهن تان، شما را همراهی کند.

حتما بخوانید
کتاب جنگجوی عشق - مسیری به سوی رهایی

جملاتی از متن کتاب رهایی از زندان ذهن

زمان حال گرانبها و ارزشمند است. در زمان حال است که احساسات تجربه می شوند، تصمیم ها گرفته می شوند و تغییر امکان پذیر می گردد. اما قدرت و جادوی زمان حال، اغلب ما را فریب می‌دهد و ما را از زمان حال غافل می‌کند. در عوض، ما بیشترین لحظات زندگی مان را در گذشته به سر می بریم و به مرور رنجش ها و ناراحتی های قدیمی، اشتباهات قبلی و قضاوت های دردناک مان درباره خویشتن و دیگران می پردازیم.

حتما بخوانید
چه گوارا چهره ی یک انقلابی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *