کف زنی
ماده اصلی این خوراکی جالب مایع جوشیده شده ریشه گیاه #بیخ است که خواص داروئی داره و برای بیماری های معده بسیار مفیده، با ترکه های چوب نازک به هم بسته شده این مایع را هم می زنند تا کف کنه بعد شکر و یا شیره انگور به آن اضافه می کنند و دوباره هم می زنند تا آماده بشه،
یه جور بستنی سنتی زمستانی که اهالی خراسان جنوبی وقتی دور هم جمع میشن و به خصوص در شب یلدا درست می کنند، در عمارت بزرگمهر شهر قائن میهمان مردم خونگرم و با صفای این شهر بودیم و قسمت شد مراسم جالب کف زنی رو از نزدیک ببینم