جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

شبکه های اجتماعی

شاید این مطالب برایتان مفید باشد

مطالب پیشنهادی از سراسر وب

نان جزغاله – نان دنبه سرخ شده معروف استان خراسان

نان جزغاله

نان جزغاله نان جالبی که در مناطق مختلفی از استان خراسان پخت میشود، اهالی لائین شهرستان کلات در استان خراسان رضوی نیز از این نان

نان جزغاله

نان جالبی که در مناطق مختلفی از استان خراسان پخت میشود، اهالی لائین شهرستان کلات در استان خراسان رضوی نیز از این نان درست می کنند.

این منطقه تقریبا شمال شرقی ترین نقطه ایران می باشد و هموطنان کرد کرمانج ما در این منطقه سبک زندگی خاص خودشان را دارند. جزغاله همون دنبه گوسفند سرخ شده است، آن را با خمیری که از ترکیب آرد، آب، نمک و زردچوبه تهیه شده مخلوط می کنند و در تنور می پزند، با این ترکیب نان بسیار خوشمزه و متفاوتی تهیه میشود و برای صبحانه و یا میان وعده مورد استفاده قرار می گیرد و میتواند میان وعده یا صبحانه عالی برای شما باشد.

نان جزغاله در شهرهای دیگر نیز مرسوم هست و به شیوه ها و با مواد مختلف تهیه میشود درواقع جزغاله همان تفاله ی دنبه می باشد. زمانی که شما دنبه را تفت میدهید و روغنش را خارج میکنید در نهایت تفاله از آن باقی میماند که همون جزغاله هایی است که در این نان به کار میرود.
برای تهیه این نان شما میتوانید خمیر بربری از نانوایی محلتان بگیرید و فقط مواد میانی آن رو آماده کنید و در وسط خمیر قرار دهید یا اینکه به راحتی می توانید خمیر را نیز خودتان تهیه کنید. اگر فرصت کافی هم برای تهیه خمیر نداشتید پیشنهاد میشود از دستور پخت نان بدون خمیرمایه استفاده کنید.
من خودم این نون رو تو تبریز با خمیر بربری خوردم اونم از نوع تنوری
بهتون پیشنهاد میکنم حتما اگه سمت آذربایجان و یا خراسان رفتید این نون رو تهیه کنید و برای صبحانه و یا عصرانه میل کنید

Jezghale is a naan or bread that is popular among Kurds of North Khurasan. Often served as part of breakfast or for snack, this bread is made of lamb tail fat, wheat flour, water, and turmeric.

حتما بخوانید
فصل انار و تهیه رب انار در روستای ساتیاری کرمانشاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *