جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

شبکه های اجتماعی

شاید این مطالب برایتان مفید باشد

مطالب پیشنهادی از سراسر وب

بندر سیراف جاذبه ی دیدنی ایران زمین

بندر سیراف جاذبه ی دیدنی ایران زمین

بندر سیراف جاذبه ی دیدنی ایران زمین و یکی از بنادر مهم تجاری خلیج فارس میباشد . این بندر فوق العاده از شهرهای باستانی در

بندر سیراف جاذبه ی دیدنی ایران زمین و یکی از بنادر مهم تجاری خلیج فارس میباشد .

این بندر فوق العاده از شهرهای باستانی در جنوب کشور بزرگ ایران است . سیراف در استان ” بوشهر ” بخش ” کنگان ” واقع است .

بندر سیراف هم اکنون بر کرانه‌های خلیج فارس با  فاصله نسبی  ۲۴۰ کیلومتری جنوب شرقی بندر بوشهر و ۳۸۰ کیلومتری بندر عباس قرار  گرفته است . این بندر خاص بین دریا و کوه واقع است . این شهر زیبا تنها یک خیابان دارد.

حتما بخوانید
روستای کشیت و آبشار و قلعه تاریخی - گلباف کرمان

پیدایش این بندر زیبا  به زمان شاهشناهی ساسانیِ اردشیر بابکان  بر میگردد . بندر سیراف جاذبه ی دیدنی به دستور اردشیر بابکان در سده سوم میلادی برپا شده است و بعد از مدت ها به رونق جهانی دست یافته است . نام اولیه این بندر زیبا ” ارتخشیر آب ” بوده که بعد از مدتها به ” اردشیراب ” و سپس ” سیراب ” و در نهایت به نام کنونی آن “سیراف” تبدیل شده است .

بندر سیراف جاذبه ی دیدنی ایران زمین

این بندر نه تنها به عنوان جاذبه تاریخی و دیدنی بلکه درچند قرن اول هجری بزرگ ترین و پر رونق ترین بندر تجاری ایران بود .

بز کوهی، گراز، مار، لاک پشت، آفتاب پرست، بلبل، کبک، تیهو و بلبل از جمله پوشش جانوری بندر سیراف میباشد . زیبایی خاص این بندر با گونه های جانوری داخل آن دارای معروفیت بالایی است .

حتما بخوانید
شهر سوخته ، شهر مهجور ایران

بندر سیراف جاذبه ی دیدنی ایران زمین ، در دوران باستان از آنچه که امروز وجود دارد بزرگتر بوده است . اما به بیان کارشناسان بر اثر زمین لرزه و فرسایش خاک و هم چنین پیش روی آب دریه بخشی از بندر به زیر آب رفته است .

از جاهای دیدنی بندر سیراف میتوانیم گورستان صخره ای سیراف، موزه باستان‌شناسی نام ببریم .  بندر سیراف و عمارت شیخ جبار نصوری که هر یک از این اماکن زیبایی خاص خود را دارد . توصیف این زیبایی ها در این مقال نمیگنجد .

حتما بخوانید
امضای قرارداد صلح معروف به "مصالحه صد ساله" ميان ايران و روم

بندر سیراف جاذبه ی دیدنی ایران زمین

درخت پهن­ برگ «لیل» یا «انجیر هندی» و «انجیر معابد» با ریشه ­های از خاک بیرون آمده است . میتوان در بندر سیراف سراغ این گونه ها را گرفت . همچنین «لوز»، «کهور»، «گز»، «خرگ»، «آویشن» از گونه های گیاهی مشهور این منطقه به حساب می ابند.

بندر تاریخی سیراف از رونق فراوانی برخوردار بوده است . از زمان پادشاهی “بویهیان” سده چهار خورشیدی رو به افول گذاشته است .

همچنین بندر سیراف بخشی از «راه دریایی ابریشم» از سیلان و هند و چین به زنگبار آفریقا و بندرهای دریای سرخ اروپا بوده که «راه ادویه» نیز خوانده می­شود.

حتما بخوانید
آبشار شوی کجاست؟

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *