جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

شبکه های اجتماعی

شاید این مطالب برایتان مفید باشد

مطالب پیشنهادی از سراسر وب

آش بختیاری – آش کاردین

آش بختیاری - آش کاردین

آش بختیاری – آش کاردین آش بختیاری – آش کاردین در زبان محلی آش کوردیم هم گفته میشود. معروفترین آشی است که #بختیاری های منطقه جنوب غربی

آش بختیاری – آش کاردین

آش بختیاری – آش کاردین در زبان محلی آش کوردیم هم گفته میشود.

معروفترین آشی است که #بختیاری های منطقه جنوب غربی زاگرس برای صبحانه می خورند.

کارده یا همان کاردین گیاهی خودرو است که اواخر زمستان در کوههای منطقه سبز میشود و به صورت خام اصلا قابل خوردن نمیباشد و بسیار آزار دهنده است.

گیاه کاردین  را با سنگ بزرگ خوب له کرده و با جو خرد شده مخلوط و در آب داغ می ریزند کمی خمیر ترش شده اضافه می کنند و شب تا صبح می گذارند تا تخمیر شود .

حتما بخوانید
جیز بیز غذای محلی و سنتی تبریز - غذا خطه آذربایجان

اول صبح روی آتش می گذارند و می پزند.

در نهایت آش ترش خوشمزه ای میشود.

[quote]

اگه به این  منطقه سفر کردید حتما این غذای خوشمزه و لذیذ  را امتحان کنید.

[/quote]



یک پاسخ

  1. سلام
    این گیاه رو باید حتما با دستکش بکَنیدو خورد کنید وگرنه دستتون حساسیت می زنه و خارش و سوزش داره،،،
    در زمانهای گذشته که بزنج کم بود از جو استفاده می کردن وگرنه با برنج بسیار خوشمزه تره،،،

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *