جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

شبکه های اجتماعی

شاید این مطالب برایتان مفید باشد

مطالب پیشنهادی از سراسر وب

غذای قله ماسوا ایلام کله پاچه با کشک

غذای قله ماسوا با نام دیگر کله پاچه با کشک از غذاهای اصیل شهر ایلام میباشد غذاهای تاریخی و اصیل ایرانی دارای طعم و مزه

غذای قله ماسوا با نام دیگر کله پاچه با کشک از غذاهای اصیل شهر ایلام میباشد غذاهای تاریخی و اصیل ایرانی دارای طعم و مزه ی بی نظیری میباشند . در ادامه با طرز تهیه این غذای خوشمزه همراه شما خواهیم بود .

مواد لازم غذای قله ماسوا  :
کله : یک عدد همراه با چهار عدد پاچه
پیاز : سه یا چهار عدد
سیر : چهار الی پنج حبه
نخود نیم کوب شده : یک پیمانه و نیم
برنج نیم دانه : دو قاشق غذا خوری
زردچوبه ، فلفل سیاه و نمک : به میزان دلخواه
کشک : یک شیشه بزرگ
نعناع : دو قاشق غذا خوری ( سر صاف )

حتما بخوانید
باسترماپلو غذای محلی اردبیل - غذای سنتی

 

طرز تهیه کله پاچه همراه با کشک( غذای قله ماسوا )

قبل از هرچیز باید کله و پاچه را به خوبی تمیز کرد .

ابتدا کله و پاچه ها را در یک قابلمه بزرگ همراه با نخود نیم کوب شده قرار دهید .

سپس بر روی آن آب ریخته روی شعله قرار داده تا به جوش آید ، آب روی کله را کاملا بگیرد .

پس از آن که کف روی قابلمه را گرفتید پیاز و زردچوبه را اضافه کنید .

زمانی که کله نیم پز شد ( حدود یک ساعت بعد ) به آن نمک بیفزایید .

حتما بخوانید
غذای پوکورا بوشهری میان وعده ای پفکی و ترد خوشمزه

در مرحله بعد کشک و برنج نیم دانه شسته شده را به کله پاچه اضافه کنید .

بگذارید قله ماسوا که به مدت سه الی چهار ساعت به آرامی کاملا بپزد .

بعد از پخت کامل در یک تابه پیاز ، سیر تفت دهید به آن فلفل ، مقدار کمی زردچوبه و سپس نعناع را اضافه کنید .آن ها را تفت داده ، توجه کنید نعناع زیاد تفت نخورد زیرا باعث تلخی غذا می شود .

این محتویات را به قابلمه اضافه کنید .

حتما بخوانید
غذای ایرانی آش شلمین کردستان

اجازه دهید  قله ماسوا ده الی بیست دهید دیگر بجوشد و طعم مواد با هم مخلوط و لعاب بیندازد .

کله پاچه ما آماده است در ظرف سرو کنید و از طعم لذیذ و متفاوت آن لذت ببرید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *