آش شلمین
آش شلمین یکی از معروفترین و خاص ترین غذاهای کردستان است، شَلَم، چغندر، نخود و لوبیا، گردو ، پیاز، ادویه و ریحان خشک مواد اولیه این غذای خوشمزه است.
شَلَم در زبان کردی همان شلغم است، چیزی شبیه ترخینه اما با ترکیبی جالب،
گندم آسیاب کرده را می پزند و شلغم و برگ شلغم را خرد می کنند و در ظرف های بزرگ یک لایه گندم پخته و یک لایه شلغم و برگ شلغم خرد شده می ریزند تا ظرف پر بشه و میگذارند بمونه و هر چند روز یک بار هم می زنند تا جا بیفته و ترش مزه میشه، بعد در اندازه های کف دست روی پارچه یا سبد پهن می کنند تا خشک بشه و در طول سال در غذاها از آن استفاده می کنند.
یک پاسخ
این آش فوق العاده است .